stuntskate

AboutContact


Demos met stuntskaters

Een demo van Stuntskate.nl is de perfecte manier om mensen kennis te laten maken met de skatesport. Met ons professionele demo team kunnen we van elke demonstratie een geweldige show maken, ongeacht de locatie. Zelfs wanneer er geen skatepark aanwezig is, is het mogelijk om met behulp van verplaatsbare obstakels een mooie demo te rijden.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een demo, waarbij uw wensen de hoogste prioriteit zijn. Ook de locatie speelt hierbij een grote rol, een groot skatepark biedt vanzelfsprekend meer mogelijkheden dan een kleine halfpipe. Elke Stuntskate.nl demo is een show op zich, ongeacht de tijd die er voor de demo beschikbaar is.

Projecten en Events

Behalve een losse demo, geeft Stuntskate.nl u ook de mogelijkheid om een aantal shows verspreid over een dag of meerdere dagen te geven. Dit is bijvoorbeeld een mooie manier om een paar lege momenten op uw evenement te vullen.

Complete Pakketten

Na een introductie van de sport door een demo is het leuk om uw doelgroep zelf ook op skates te laten staan. Wij bieden daarom ook skatelessen aan voor grote groepen mensen, gevorderden of beginners. Deze lessen vormen samen met de demo een compleet pakket om uw doelgroep een middag te vermaken! Om te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient worden de deelnemers naar niveau ingedeeld in een aantal groepen. Elke groep krijgt 1 leraar die maximaal 7 leerlingen gaat lesgeven.
Neem contact op met een organisator

meer fotos van skatedemo's

Skate Verhuur

Natuurlijk heeft niet iedereen zijn of haar eigen skates. Gelukkig hebben wij een groot aantal huurskates in de maten 25 tot 48 zodat iedereen kan meedoen met de lessen. De huurskates zijn van het merk Roces en zijn allemaal nagenoeg hetzelfde model.
Neem contact op met de verhuur

inline skate verhuur

Kosten

De kosten voor een demo, of een combinatie van een demo en een aantal lessen, hangen af van een groot aantal factoren. Neem daarom vrijblijvend contact op met ons om een offerte op maat aan te vragen.
Neem contact op om een offerte aan te vragen

tags


USD Youth ProVoke Titen SWS Undercover Kaltik BHC Eulogy Deshi Remz Sifika Alk13 Vibralux Kizer G-Form Hyper Fix Senate