stuntskate

AboutContact


Media

Een groot gedeelte van de skaters is erg creatief en houdt zich ook bezig met bijvoorbeeld fotografie of film. Omdat er niet heel vaak skatewedstrijden zijn waar je kunt laten zien wat je allemaal kan, maken veel mensen edits. Dit zijn filmpjes van een paar minuten waarin ze laten zien wat ze allemaal kunnen. Daarnaast komen er ook skate DVDs uit met beelden van de allerbeste skaters van de wereld.

Edits

Een edit is een kort filmpje waarin een skater, of een aantal skaters, laat zien wat ze allemaal kunnen. Vaak worden edits gefilmd tijdens sessies en iedereen die tijdens de sessie hard geskate heeft komt in het filmpje. Er zijn ook profiles, een profile is een edit gefocust op één skater. Hieronder kan je altijd de laatste edits bekijken.

Magazines

Interviews, fotos, product reviews en vette artiekelen, via een magazine leer je wat er speelt in de wereld van het stuntskaten. Nederland kan trots zijn op zijn eigen magazine! Het Nederlandse magazine heet [MAG] en het komt altijd de eerste van de maand uit vol fotos en interviews.
Lees meer over [MAG] op inlinemagazine.nl

Er zijn ook veel internationale toonaangevende magazines die erg de moeite waard zijn om te lezen. ONE Magazine en BE-Mag zijn daar de bekendste van. Sommige magazines zoals WheelScene zijn zelfs gratis!
Bekijk alle magazines op thisissoul.nl

Issue 39 Clac Magazine - Issue 5 One - Issue 20 Be-Mag - Issue 38 Issue 40 ONE - issue 19

DVDs

Er zijn ook veel DVDs die vaak uitgebracht worden door de grote skatemerken, maar ook door getalenteerde filmmakers. Meestal zitten in deze skatefilms profiles van een paar van de beste skaters van het moment. De kwaliteit van de films is vaak ook een stuk professioneler dan de edits die je op het internet vindt. Hieronder zie je een overzicht van de nieuwste skate DVDs:
Bekijk alle DVDs op thisissoul.nl

Book + DVD - Valo 5 Arcena - Wolfpack DVD - Thee Worst DVD - Vicious Sleaze The City That Never Sleeps DVD - Anonyme

tags


Street Artist BHC Rollerblade Denial King Crow Bulletprufe Triple8 Valo Hyper Powerslide Famus SWS Them Goods Fix Haunted Chimera Ground Control Bake Frames Ennui