stuntskate

AboutContact


Merken

Er zijn veel verschillende merken die skates, wielen, frames en kleding maken. Op deze pagina kan je informatie vinden over de grote bekende merken, zowel de boot companies als de wielen en frame merken.

Razors

RazorsRazors is een van de grootste namen binnen de skatewereld. Veel van de bekende skaters skaten op Razors, zoals Edwin Wieringh en Pascal Tan. Razors heeft op dit moment vier modellen op de markt. Voor de jongere skaters is er de Razors Genesys Junior, een verstelbare stuntskate in kleine maten. Het instap model van razors in de reguliere maten is de Razors Cult. Daarnaast zijn er de Razors Genesys en de Razors SL (Super Light), dit zijn de twee topmodellen van het merk.
Bekijk alle Razors skates op Thisissoul.nl

Remz

Create OriginalsNet als Razors is Remz een van de grote merken. Remz staat bekend om de soft boots die gebruikt worden in hun modellen, een soft boot is een zachte shell in plaats van een harde plastic shell. Op dit moment brengen ze twee modellen uit. De Remz pro serie, en de Remz OS. De Remz OS hebben een open shell, waardoor de skate wat lichter is en ook meer lucht bij je voet laat.
Bekijk alle Remz skates op Thisissoul.nl

USD

Create OriginalsUSD is een van de oudste skate merken, en maakt een groot aantal verschillende skates. De bekendste USD skate is de Classic Throne, deze skate wordt na meer dan een decennium nog steeds volop gebruikt. Daarnaast is USD verantwoordelijk voor de USD Carbon die met koolstofvezels een stuk lichter zijn dan de conventionele modellen van plastic. Verder hebben ze de UFS throne, gebaseerd op de Classic Throne en een paar beginners modellen zoals de Realm, VII en Transformer.
Bekijk alle USD skates op Thisissoul.nl

Rollerblade

Create OriginalsRollerblade is het merk dat als eerste inline skates is gaan produceren, vandaar ook dat skaten soms rollerbladen of bladen genoemd wordt. Rollerblade heeft een aantal verschillende modellen, waarvan de populairste de Rollerblade Solo is.
Bekijk alle Rollerblade skates op Thisissoul.nl

Valo

ValoValo is een van de jongere merken en staat bekend om de op sneakers lijkende skates die zij op de markt brengen. Valo wordt geleid door pro skater Jon Julio en heeft op dit moment twee modellen op de markt. Dit zijn de gewone Valo en de Valo Light. De Valo Light maakt gebruik van koolstofvezeltechnologie (carbon) om de skate een stuk lichter te maken en is open aan de bovenkant zodat je ook met brede voeten erin past.
Bekijk alle Valo skates op Thisissoul.nl

Xsjado

XsjadoXsjado is een uniek skate merk, dat skates maakt waar je in plaats van een liner je eigen schoen kunt gebruiken. Standaard wordt er ook een set schoenen bijgeleverd die optimaal zijn voor gebruik in de skate. Door de bijzondere constructie van de skate is het ook een van de lichtste skates op de markt.
Bekijk alle Valo skates op Thisissoul.nl

Shima Skate Manufacturing

Shima Skate ManufacturingShima Skate Manufacturing is een van de nieuwste skatemerken, en produceert een skate gebaseerd op de shell van de Razors Cult. Het merk is ontstaan na het opbreken van NIHM in begin 2011 en wordt gerund door de bekende skater Brian Shima.
Bekijk alle SSM skates op Thisissoul.nl

Ground Control

Create OriginalsGround Control is een merk dat voornamelijk frames produceert. De featherlite frames van Ground Control zitten standaard onder veel van de Razors en Remz skates. Naast de standaard Featherlite frames zijn er ook een aantal andere Ground Control modellen zoals het Featherlite freestyle en Formula 1 frame.
Bekijk alle Ground Control frames op Thisissoul.nl

Kizer

KizerKizer maakt al sinds jaar en dag frames en biedt een grote vari√ęteit aan. Het bekendste frame is de Kizer Fluid die onder veel van de USD skates zit. Daarnaast hebben ze tegenwoordig Kizer Slimline frames, die net als de Featherlight frames een stuk lichter zijn dan de oudere generatie frames.
Bekijk alle Kizer frames op Thisissoul.nl

Create Originals

Create OriginalsCreate Originals is een hip frame merk waarbij er een klein graphics insert in de frames zit, waar je je eigen tekening of afbeelding in kan stoppen. Ze bestaan nog niet zolang, maar zijn in korte tijd heel populair geworden dankzij hun unieke frames. Veel pro skaters skaten al op deze frames met hun eigen speciale insert die ook los te verkrijgen is.
Bekijk alle Create Originals frames op Thisissoul.nl

Kaltik

KaltikKaltik is een redelijk nieuw frame merk wat een speciaal frame ontwikkeld heeft waarmee je flat kan rijden terwijl je toch een grote groovehebt. Dit frame is in samenwerking met Thisissoul op de markt gebracht. Naast het flat frame hebben ze ook een freestyle frame met maar twee wielen en een extra grote groove.
Bekijk alle Kaltik frames op Thisissoul.nl

Jug

JugVoor liners moet je bij Jug zijn. Dit merk maakt liners voor onder andere Razors skates en maakt daarnaast sneakers geinspireerd op de skate industrie. Door de samenwerking met Razors is Jug een van de grootste namen binnen het skaten geworden. De liners van Jug hebben veel padding aan de binnenkant, waardoor ze goed om de voet heen zitten.
Bekijk alle Jug producten op Thisissoul.nl

Eulogy

Create OriginalsEulogy is het grootste wielenmerk dat er is. Dankzij de speciale samenstelling van het materiaal waar de wielen van gemaakt worden gaan deze een stuk langer mee dan de meeste wielen. Veel mensen vinden Eulogy dan ook het beste wielenmerk.
Bekijk alle Eulogy wielen op Thisissoul.nl

Undercover

Create OriginalsUndercover is net als Eulogy een van de grote merken die wielen produceren. Undercover heeft wielen die gemaakt zijn van verschillende materialen, waardoor niet alle wielen dezelfde levensduur hebben. In het algemeen hebben de pro-wielen een levensduur die te vergelijken is met die van Eulogy.
Bekijk alle Undercover wielen op Thisissoul.nl

ALK13

ALK13ALK13 (Alkatrez) is een frans merk dat hoogwaardige beschermers maakt speciaal gericht op skaters. Deze beschermers zitten supergoed om het lichaam waardoor je bijna niet merkt dat je ze aan hebt. Ook maakt ALK13 helmen die uitvoerig getest zijn door professionele skaters.
Bekijk alle ALK13 bescherming op Thisissoul.nl

tags


Haunted Thisissoul Murder One BHC SWS Hyper Kryptonics Alk13 Rollerblade Kaltik Blank Seba Eulogy Youth Xsjado Shredweiser Fix Adapt Salomon